Contacte

Sol·licita informació

     
  He llegit i accepte la política de privacitat.

  ATENCIÓ AL CLIENT

  Els nostres clients compten amb una bústia permanent per a enviar-nos les seues consultes i suggeriments sobre qualsevol tema relacionat amb la nostra activitat.

  Totes les seues comunicacions seran tractades de forma confidencial pel departament de qualitat, que les analitzarà conjuntament amb els departaments interessats amb l’objectiu de millorar els nostres serveis.

  Si el seu objectiu és obtenir informació sobre els productes i serveis prestats per l’empresa, sol•licitar un pressupost o, en general, conèixer més la nostra activitat, utilitze el formulari per sol•licitar informació o, també pot escriure’ns al següent compte de correu: atencioncliente@odec.es. I en el termini més breu possible ens posarem en contacte amb vostè.

  TREBALLA AMB NOSALTRES

  Qui som

  Som una empresa líder en el seu sector que treballa en atractius projectes nacionals i internacionals relacionats amb el tractament avançat de la informació, per empreses punteres en diferents sectors: automoció, financer, mitjans de comunicació, màrqueting, gran consum, etc.

  L’aposta pel talent i la innovació en un entorn dinàmic i col•laboratiu forma part de la nostra raó de ser com a empresa des de la nostra fundació. Per això a ODEC basem les relacions de treball en la confiança interpersonal i el compromís amb els objectius compartits.

  Què oferim

  T’oferim una sòlida carrera professional en àmbits tecnològics i de serveis especialitzats, treballant en un ambient jove i dinàmic. Creiem en la igualtat d’oportunitats, la responsabilitat i l’aprenentatge continu com a motors per la progressió i el desenvolupament professional de cada una de les persones d’ODEC.

  Aquí trobaràs un entorn favorable a aquest desenvolupament. Disposaràs de l’equipament necessari en unes instal•lacions modernes (situades a prop de la platja, a la nostra seu central de Gandia i a llocs cèntrics a les oficines de Madrid, Barcelona i València). Tindràs formació continuada i ajuda personalitzada per a la teva evolució. I activitats a l’empresa per a integrar-te encara més al nostre equip humà: classes d’anglès, pilates, running team, etc.

  Què cerquem

  Cerquem persones amb enfoc tecnològic, perfil de servei i orientació al client, amb desig de superació personal i professional en els seus respectius camps d’actuació. Valorem la iniciativa i la curiositat, l’interès per aportar idees, la capacitat de treballar en equip i un alt sentit de la responsabilitat.

  Per treballar en projectes de tractament de dades, difusió web, desenvolupament d’aplicacions, gestió de base de dades, etc.

  Si desitges formar part del nostre equip pots enviar-nos la teva candidatura a: empleo@odec.es(*)

  (*) Seguint les directrius de la LOPD-GDD 3/2018, adaptada a la RGPD EU 2016/679 en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ODEC li comunica que la informació que ens faciliti serà tractada amb l’única finalitat d’optar a vacants de llocs de treball del nostre grup corporatiu. Per a informació completa al respecte veure la Política de privacitat-CV
  -