Qualitat i Seguretat

La qualitat, per sistema

La millora contínua és la nostra manera de ser, tindre la qualitat per sistema significa que podem garantir-te el millor dels resultats, està certificat.

Amb aquest objectiu tenim implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001, certificat per l’IVAC. En àmbits més especialitzats disposem, a més a més, de les següents certificacions:

  • ISO 20252, que recull les pautes de qualitat per la investigació de mercats, social i d’opinió.
  • ISO 15504, pel desenvolupament i manteniment d’aplicacions, al nivell de maduresa 3.

Garantim així els millors resultats en tots els nostres serveis, sempre orientats al client, d’aquesta manera podem resoldre qualsevol problema o necessitat que es plantege. Són molts anys de treball, d’experiències compartides i contrastades amb el nostre nombrós i exigent grup de clients, que ens capaciten per a oferir solucions globals i específiques que compleixin amb totes les exigències i requisits que s’exigeixen al sector. Els resultats òptims són el nostre segell de qualitat.

Política de qualitat i seguretat de la informació

ODEC, com empresa especialitzada en serveis i aplicacions per al tractament de dades,

és conscient de la importància i l’exigència que suposen la qualitat i la seguretat de la informació al nostre àmbit d’actuació. Per a satisfer-les, hem establert un compromís permanent amb estos principis que orienten la nostra activitat, compromís que es veu plasmat en la nostra política d’empresa.

Puede descargar nuestras políticas de calidad y seguridad en los siguientes enlaces:

Contamos con los máximos estándares de seguridad para el tratamiento de los datos, que se plasma en las siguientes certificaciones:

  • ISO 27001, que gestiona la seguridad de la información de la empresa y de nuestros clientes.
  • Esquema Nacional de Seguridad (ENS), estándar de la Administración Pública para la protección de la información y los servicios derivados.

   

¿Saps fins on vols arribar?

Serveis globals per a traure el màxim rendiment a la teva empresa o mercat