Innovació i qualitat

I+D com a ADN

Més de 50 anys superant-nos dia a dia, està en el nostre ADN, és la millor forma de garantir el teu èxit.

Durant aquest temps hem invertit en investigació i desenvolupament, de manera constant, avançant-nos al futur, per a que tots els nostres clients puguin estar segurs de que treballen amb professionals excel•lentment qualificats i amb la tecnologia més avançada.

La constant evolució i implementació dels nostres productes i solucions són la garantia de la teva tranquil•litat. Assessorem i treballem de forma propera, gràcies a un tracte humà i regular amb el nostre equip de professionals.

Des d’un petit negoci a una gran indústria, el nostre compromís és el mateix: esforç i dedicació per oferir-te la millor solució.

La qualitat, per sistema

La millora contínua és la nostra manera de ser, tenir la qualitat per sistema significa que podem garantir-te el millor dels resultats, està certificat.

Amb aquest objectiu tenim implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001, certificat per l’IVAC. En àmbits més especialitzats disposem, a més a més, de les següents certificacions:

  • ISO 20252, que recull les pautes de qualitat per la investigació de mercats, social i d’opinió.
  • ISO 15504, pel desenvolupament i manteniment d’aplicacions, al nivell de maduresa 3.

Garantim així els millors resultats en tots els nostres serveis, sempre orientats al client, d’aquesta manera podem resoldre qualsevol problema o necessitat que es plantegi. Són molts anys de feina, d’experiències compartides i contrastades amb el nostre nombrós i exigent grup de clients, ens capaciten per oferir solucions globals i específiques que compleixin amb totes les exigències i requisits que s’exigeix al sector. Els resultats òptims són el nostre segell de qualitat.

¿Saps fins on vols arribar?

Serveis globals per treure màxim rendiment a la teva empresa o mercat