Contacte

Sol·licita informació

   
He llegit i accepto la política de privacitat.

ATENCIÓ AL CLIENT

Els nostres clients compten amb una bústia permanent per enviar-nos les seves consultes i suggeriments sobre qualsevol tema relacionat amb la nostra activitat.

Totes les seves comunicacions seran tractades de forma confidencial pel departament de qualitat, que les analitzarà conjuntament amb els departaments interessats amb l’objectiu de millorar els nostres serveis.

Si el seu objectiu és obtenir informació sobre els productes i serveis prestats per l’empresa, sol•licitar un pressupost o, en general, conèixer més la nostra activitat, utilitzi el formulari per sol•licitar informació o, també pot escriure’ns al següent compte de correu: atencioncliente@odec.es. I en el termini més breu possible ens posarem en contacto amb vostè.

TREBALLA AMB NOSALTRES

Si desitges formar part de l'equip d'una empresa líder en el seu sector que treballa en atractius projectes relacionats amb el tractament avançat de la informació, pots enviar-nos la teva candidatura a: empleo@odec.es (*).

Oferim:

  • Una sòlida carrera professional en l'àmbit tecnològic.
  • Ambient de treball jove i dinàmic.
  • Formació i desenvolupament professional continu.

(*) En compliment del Reglament general de protecció de dades (RGPD) 2016/679 i la resta de normativa aplicable, ODEC li comunica que la informació que ens faciliti serà tractada amb l'única finalitat de prestar els serveis sol•licitats a través de la present web, en aquest cas, la remissió de la seva CV per optar a vacants de llocs de treball. La tramesa del CV implica que el demandant ha acceptat les condicions de la nostra política de privacitat.
-