Contacte

Sol·licita informació

   
He llegit i accepto la política de privacitat.

ATENCIÓ AL CLIENT

Els nostres clients compten amb una bústia permanent per enviar-nos les seves consultes i suggeriments sobre qualsevol tema relacionat amb la nostra activitat.

Totes les seves comunicacions seran tractades de forma confidencial pel departament de qualitat, que les analitzarà conjuntament amb els departaments interessats amb l’objectiu de millorar els nostres serveis.

Si el seu objectiu és obtenir informació sobre els productes i serveis prestats per l’empresa, sol•licitar un pressupost o, en general, conèixer més la nostra activitat, utilitzi el formulari per sol•licitar informació o, també pot escriure’ns al següent compte de correu: atencioncliente@odec.es. I en el termini més breu possible ens posarem en contacto amb vostè.

TREBALLA AMB NOSALTRES

L’aposta pel talent i la innovació en un entorn dinàmic i col•laboratiu forma part de la nostra raó de ser com a empresa des de la nostra fundació. Per això a ODEC basem les relacions de treball en la confiança interpersonal i el compromís amb els objectius compartits.

Som una empresa líder en el seu sector que treballa en atractius projectes nacionals i internacionals relacionats amb el tractament avançat de la informació, per empreses punteres en diferents sectors: automoció, financer, mitjans de comunicació, màrqueting, gran consum, etc.

T’oferim una sòlida carrera professional en àmbits tecnològics i de serveis especialitzats, treballant en un ambient jove i dinàmic. Creiem en la igualtat d’oportunitats, la responsabilitat i l’aprenentatge continu com a motors per la progressió i el desenvolupament professional de cada una de les persones d’ODEC.

Si desitges formar part del nostre equip pots enviar-nos la teva candidatura a: empleo@odec.es(*)

(*) En compliment del Reglament general de protecció de dades (RGPD) 2016/679 i de la resta de normativa aplicable, ODEC li comunica que la informació que ens faciliti serà tractada amb l’única finalitat de prestar-li els serveis sol•licitats a través de la present web, en particular, la remissió del seu CV per optar a vacants de llocs de treball. L’enviament del CV implica que el demandant ha acceptat les condicions exposades en la nostra política de privacitat
-